Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μεγάλη προσοχή στην κυκλοφορία

Το στέκι της έλξης , πολλές φορές έχει αναφερθεί στα προβλήματα που καθημερινά βλέπουμε στην κυκλοφορία. 
Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων για τις δυσκολίες που πολλαπλασιάζονται συνεχώς και συνθήκες που ευνοούν και αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχήματος. 
Επειδή λοιπόν η κατάσταση - ιδιαίτερα μεταξύ Αθηνών κ Τιθορέας  που πλέον

υπάρχουν καθημερινά μονοδρομήσεις λόγω έργων στην ηλεκτροκίνηση αλλά και στην γραμμή - δημιουργεί πολλαπλούς κινδύνους λόγω και της έλλειψης σηματοδότησης (όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό όταν υπάρχουν συνεχώς αλλαγές στην πορεία των τρένων ) , εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ξανά και ξανά να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους .

Γνωρίζουμε ότι  σε όλη αυτήν την δυσμενή κατάσταση , έρχονται να προστεθούν και παράγοντες όπως η υπερεργασία και η έλλειψη προσωπικού που πολλαπλασιάζουν τους κινδύνους.

Όπως γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες κουβέντες μεταξύ όλων των συναδέλφων τον τελευταίο καιρό αφορούν την ασφάλεια της κυκλοφορίας και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Οι σιδηροδρομικοί με το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό τους , κρατούν ανοιχτό ένα σύστημα που κυριολεκτικά καταρρέει τους τελευταίους μήνες.

Ας έχουμε λοιπόν όλοι , τα μάτια και τα αυτιά  μας ανοιχτά 3 κ 4 κ 5 φορές παραπάνω κ ας είμαστε δυο και τρεις φορές ποιο προσεκτικοί στην καθημερινότητα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου