Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ένταση και ταλαιπωρία στον Σταθμό Λαρίσης – Μετανάστες «κατέλαβαν» τις γραμμές.

Ένταση επικράτησε στον Σταθμό Λαρίσης το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν τις 21:00 με τρένο του προαστιακού, στο οποίο επέβαινε ομάδα μεταναστών.
Οι ελεγκτές ζήτησαν από τους μετανάστες, οι οποίοι
δεν είχαν πάνω τους εισιτήρια, να εγκαταλείψουν το τρένο, κάτι που δεν δέχθηκε η ομάδα των μεταναστών. Ως αποτέλεσμα το τρένο παρέμεινε για πολύ ώρα ακινητοποιημένο ενώ στο σημείο έσπευσε και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Οι υπεύθυνοι ζήτησαν από τους υπόλοιπους επιβάτες να χρησιμοποιήσουν νέο τρένο, ωστόσο η ταλαιπωρία τους δεν είχε τελειώσει καθώς ομάδα από τους μετανάστες κατέβηκαν και κάθισαν πάνω στις γραμμές.

Η ένταση συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με τα τρένα να ξεκινούν τελικά τις διαδρομές τους με 2 ώρες καθυστέρηση.

www.mononews.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά κάνουνε διότι υπάρχει μεγάλη ανοχή απο όλους.Τους έχουνε μάθει να τους κάνουνε τα χατήρια .Μόνο κώ... δεν έχουν ζητήσει ακόμα.
    Κοντιζάς Αναστάσιος Σταθμάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοειται οτι υπαρχει ανοχη και πρεπει να υπαρχει.μην ξεχναμε οτι οι ανθρωποι αυτοι ηρθαν με κινδυνο της ζωης τους απο εμπολεμες ζωνες και εγκλωβιστηκαν εδω σε στρατοπεδα συγκεντρωσης.Ζουνε σε αθλιες συνθηκες.Κανενας δεν ξυπνησε ενα πρωι και ειπε θα σηκωθω να παω κανω χιλιαδες χιλιομετρα με τα ποδια ή στιβαγμενος σε φορτηγα και πλοια με κινδυνο της ζωης του αν δεν υπηρχε επιτακτικη αναγκη.μια αναδρομη στην συντομη μεταναστευτικη ιστορια θα σας πεισει.Ολοι οι μεταναστες εργατες εχουν λοιδωρηθει και στοχοποιηθει ανα τον κοσμο.Καλο θα ηταν αν και δεν το χουμε ζησει να προσπαθησουμε να αντιληφθουμε τι σημαινει πολεμος και ξεριζωμος και να ειμαστε πιο επιεικεις.Τετοιου ειδους ευκολα κατηγορηματικα πορισματα του τυπου ¨"τους κανουν τα χατηρια" "δεν φτανει που τους φιλοξενουμε" κλπ εκκολαπτουν φασιστικες αντιληψεις και θρεφουν σιγα σιγα το φιδι του νεοναζισμου .Αντιλαμβανομαι το προβλημα των συναδελφων καθως υπαρχουν αρκετοι επιβατες που παραπονιουνται συνεχως για το οτι δεν πληρωνουν εισιτηριο νιωθωντας αδικημενοι και μετα πανε στην θαλπωρη του σπιτιου τους και λενε ιστοριες για το πως αντισταθηκαν στην αδικια κλπ.Οι συναδελφοι δυστυχως ειναι στη μεση και αδικως καλουνται να δωσουν λυση .Το προβλημα ομως ειναι κοινωνικο και δεν προκειται να λυθει με τετοιες ενεργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή