Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Στην Ιταλία τα Διευθυντικά Στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το ετήσιο συνέδριο της Ferrovie Dello Stato παρακολούθησαν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία τα Διευθυντικά Στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας καθηγητής κ. Τσαλίδης.Ο κ. Τσαλίδης πήρε
τον λόγο στο pontium του συνεδρίου (φώτο) όπου και εξήγησε τους στόχους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζοντας ότι η εταιρεία αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας της FS.
Στο περιθώριο του συνεδρίου τα στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαν την ευκαιρία να δούν απο κοντά τις εγκαταστάσεις της FS με το κέντρο κυκλοφορίας σε περιφέρεια να εντυπωσιάζει - όπως είναι λογικό αν συγκριθεί με το εγχώριο σύστημα που ακόμα δεν λειτουργεί -.


To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. O Xρηστάρας που μιλάει και Ιταλικά και που φτιάχνει το business plan της επόμενης μέρας,που ήταν.
    Μάρτυρας σε δικαστήριο στην Ευελπίδων,για την προαγωγή στελέχους της ΠΑΣΚ;
    Πως θα λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος χωρίς αυτόν,η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη τώρα 2 χρόνια.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή