Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Κανένας διαχωρισμός μηχανοδηγών στην συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την γνωστή τακτική ξεκίνησε απο χτες ο γνωστός γραφικός της ΑΣΚΕ που σε συνεργασία με την ΠΑΣΚ διατείνετε ότι στην επικείμενη συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπάρχει διαχωρισμός μηχανοδηγών για το
bonus που συμφωνείτε.
Τα ίδια είχαμε ακούσει απο τον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ και την ΠΑΣΚ όταν κάνανε λόγο για "απλησίαστα όρια χιλιομέτρων" προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτό οι μηχανοδηγοί.
Η αγωνία της ΠΑΣΚ και του γραφικού εκπροσώπου της ΑΣΚΕ είναι τέτοια για την συμφωνία,που απο την πρώτη μέρα έχουν κάνει τα πάντα για να την τορπιλίσουν.
Κανείς μηχανοδηγός άλλωστε δεν πιστεύει πλέον τα λεγόμενα του γραφικού ή των συνεργαζόμενων με τον γραφικό, συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ,αφού έχουν καταστεί αναξιόπιστοι εδώ και καιρό.
Απλά οι συνάδελφοι απορούν με την συμπεριφορά τους στο θέμα αυτό.
Την ίδια ώρα ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ.αλλά και η ΠΑΣΚ, πουλώντας στην ουσία "εκδούλευση"- και μάλιστα με το αζημίωτο-, για ΑΚΟΜΑ μια φορά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνουν ότι η συμφωνία για την καταμέτρηση των ελιγμών θα επιφέρει ....σημαντική ζημιά στους μηχανοδηγούς, υπονοώντας σαφώς ότι σήμερα έχουμε πλασματικές απολαβές στους ελιγμούς.
Η ΠΑΣΚ η οποία έχει καίρια ευθύνη,μαζί και με άλλους για ζητήματα που έχουν ανακύψει γύρω απο την ΣΣΕ του 2014,τολμά να αναφέρετε με τέτοιο τρόπο στο ζήτημα αυτό,την ώρα που θα έπρεπε να σιωπά και να αναλογίζετε τα προβλήματα που κληρονόμησε στο σημερινό Σωματείο το 2015 προβλήματα που σήμερα επιλύει η συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αναλυτική ενημέρωση θα υπάρξει και στην Θεσσαλονίκη σήμερα αλλά και στην Αθήνα την Πέμπτη στις συγκεντρώσεις του Σωματείου μας γιατί κάποιοι πρέπει να θυμηθούν ορισμένα πράγματα.

Το στέκι ως το πλέον έγκυρο blog στον σιδηρόδρομο γύρω απο συνδικαλιστικά ζητήματα,θα δημοσιεύσει το τελικό κείμενο και ΜΟΝΟ,αυτό δηλαδή που θα φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία την σφραγίδα του Σωματείου μας. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου