Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Μεγάλη συμμετοχή -ευρύτατη αποδοχή στο ΜΘ !

Με την μεγάλη συμμετοχή των μηχανοδηγών και την ευρύτατη αποδοχή της συμφωνίας του Σωματείου μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ολοκληρώθηκε η συνέλευση στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η
ΠΕΠΕ είναι το πλέον ενεργό Σωματείο στον χώρο των σιδηροδρομικών   , οι μηχανοδηγοί είναι δίπλα σε αυτό   ,ενώ αναγνώστηκε στην συνέλευση το τελικό κείμενο συμφωνίας το οποίο έγινε ευρύτατα αποδεκτό από τους μηχανοδηγους .
Στον διάλογο που έγινε λύθηκαν οι απορίες των συναδέλφων κ πλέον προ χωράμε στην συνέλευση της Αθήνας.
Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι η ΠΑΣΚ η οποία διαφώνησε κ χτες με την συμφωνία.  Βλέποντας το κλίμα απέφυγε να ζητήσει καν  ψηφοφορία .

Το στέκι της έλξης - Το  blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου