Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Σε δεύτερη μοίρα έχουν οι Ιταλοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το cargo; Αυτό διερωτούνται πολλοί

Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχουν «ανοίξει ακόμη τα χαρτιά» τους. Έχουν μείνει στις εξαγγελίες περί επενδύσεων 500 εκατ. στον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Μάλιστα, η ρητορική τους αναφέρεται περισσότερο στις επιβατικές σιδηροδρομικές μεταφορές και όχι στις εμπορευματικές.


Αναλυτές της σιδηροδρομικής αγοράς επισημαίνουν ότι «τα κέρδη στο σιδηρόδρομο βγαίνουν από τα εμπορεύματα και όχι από τους επιβάτες.

Οι επιβατικές μεταφορές είναι ζημιογόνες, γι’ αυτό άλλωστε δίδονται και περισσότερα από 40 εκατ. ετησίως για τις άγονες γραμμές», συμπληρώνοντας ότι η αγορά των logistics περιμένει, από τους Ιταλούς της FSI, το «στίγμα» που θα ακολουθήσουν,  εξαιτίας και της έντασης του ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου