Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη εμπειρογνωμόνων από τους Βουλγαρικούς Σιδηρόδρομους στο Ελληνικό δίκτυο


Οι Βουλγαρικοί σιδηρόδρομοι (NRIC) μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CEF με τίτλο “Better Infrastructure Projects through better Knowledge”, το οποίο στοχεύει στην καλύτερη επικοινωνία/συνεργασία  μεταξύ Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων,
ξεκίνησαν συνεργασία με το ελληνικό δίκτυο, και συγκεκριμένα με την ΕΡΓΟΣΕ και τον ΟΣΕ.


Στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου αυτού Ευρωπαϊκού προγράμματος  πραγματοποιήθηκαν αφ’ ενός επισκέψεις εμπειρογνωμόνων της ΕΡΓΟΣΕ στη Σόφια και αφ’ ετέρου, επισκέψεις Βουλγάρων εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα.

Κατά την επίσκεψη των Βουλγάρων εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της 13 Δεκεμβρίου συνάντηση ΟΣΕ-ΕΡΓΟΣΕ-NRIC στην αίθουσα συσκέψεων του ΟΣΕ, όπου συζητήθηκαν τεχνικά σιδηροδρομικά θέματα. Ακολούθως, το απόγευμα της 13ης Δεκεμβρίου, η ΕΡΓΟΣΕ ξενάγησε τους Βούλγαρους στις εγκαταστάσεις του Θριασίου.

Όλη η ημέρα 14 Δεκεμβρίου 2017 αφιερώθηκε στην ξενάγηση των Βουλγάρων εμπειρογνωμόνων σε σιδηροδρομικά έργα της ΕΡΓΟΣΕ στην Τιθορέα, το Λιανοκλάδι και την γέφυρα στην Εκάρα (ΣΓ26).

ypodomes.com - Νίκος Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου