Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

H ΠΟΣ ζητά την συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με μια επιστολή που πραγματικά προβληματίζει ακόμα και τον πλέον καλοπροαίρετο αναγνώστη της,η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ζήτησε σήμερα την αποστολή του κειμένου της συμφωνίας.

Φυσικά αυτό θα γινόταν και
με ένα τηλεφώνημα,εφόσον υπάρχει τέτοια βιασύνη απο την ΠΟΣ, - η ΠΕΠΕ θα απέστελνε το κείμενο με την απόφαση του ΣτΑ μέσα στην εβδομάδα-  αλλά οι συνάδελφοι προτίμησαν την επιστολή για δικούς τους λόγους.. 
Την επιστολή της ΠΟΣ, αφήνουμε στην κρίση των μηχανοδηγών στους οποίους εφιστούμε την προσοχή να μην απαντούν σε καμία απολύτως πρόκληση. (έχουν περιέλθει στην γνώση μας ήδη κάποιες απαράδεκτες συμπεριφορές).

Οι μηχανοδηγοί είναι εγγυητές της ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος στον σιδηρόδρομο,ενώ η συμφωνία μπορεί να οδηγήσει σε νέες διεκδικήσεις τον σιδηροδρομικό κόσμο ΑΝ οι διαπραγματεύσεις γίνονται με καθαρό πρόσημο και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον όσων υπηρετεί το σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου