Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Στείλτε στο στέκι ερωτήσεις για τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων

Απο χτες έχει γίνει πραγματικά ένας "μικρός" χαμός γύρω απο την ανάρτηση μας για τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων με τον Νόμο Κατρούγκαλου. Πάνω απο
1200 αναγνώστες έχουν διαβάσει την ανάρτηση εκ των οποίων αρκετοί επικοινώνησαν μαζί μας θέτοντας ερωτήματα γύρω απο το συνταξιοδοτικό.
Προκείμενου να απαντηθούν ΟΛΑ τα ερωτήματα, καλούμε τους συναδέλφους να αποστέλουν τις ερωτήσεις τους στο mail του blog μας mixanodigoiose@gmail.com
Mόλις συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ερωτήσεων,το στέκι θα τις δημοσιεύσει μαζί με τις απαντήσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο blog των μηχανοδηγών,επιβεβαίωνοντας πως το στέκι της έλξης είναι πλέον σημείο αναφοράς σε όλο τον σιδηροδρομικό κόσμο!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου