Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

60 προσλήψεις μηχανοδηγών ανακοίνωσε σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε συνέχεια της συμφωνίας με το Σωματείο μας την Παρασκευή, και στα πλαίσια της αναπτυξιακής  στρατηγικής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σήμερα ο Δ/νων Σύμβουλος καθηγητής κ. Τσαλίδης ανακοίνωσε σε συνάντηση με δημοσιογράφους την άμεση
πρόσληψη 60 νέων μηχανοδηγών,επιβεβαιώνοντας την τοποθέτηση του Προέδρου του Σωματείου μας στο ΣτΑ,για  προσλήψεις σε 2 δόσεις (60+40).
Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη,ενώ όλοι πλέον αναμένουν τα χαρακτηριστικά της προκήρυξης.
Η είδηση κυκλοφόρησε και απο πολλά δημοσιογραφικά site (ypodomes-sofokleousin).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


2 σχόλια:

  1. Γνωριζετε αν θα υπαρξει ανωτατο οριο ηλικιας οπως εγινε προσφατα με τους σταθμαρχες. Ελπιζω κατα τη διαρκεια των συζητησεων σας και καθως αποτελει πλεον ιδιωτικη εταιρεια να μην βαλουν οριο ηλικιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την επιλογή προσωπικού συμβουλευτειτε το Χρίστο και τον Δρ Μηχανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή