Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Επιθεώρηση δραστηριότητας κατά την εκτέλεση Δρομολογίου (CabRide) απο την ΡΑΣ

Εχθές πραγματοποιήθηκε έλεγχος-επιθεώρηση  επί του συρμού κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη, σε επιβατική αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών,  στα πλαίσια των εποπτικών δραστηριοτήτων της ΡΑΣ ως Αρχή Ασφαλείας Σιδηροδρομικών μεταφορών. 


Ο έλεγχος - επιθεώρηση  διενεργήθηκε από στελέχη της ΡΑΣ παρουσία στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την μέθοδο CabRide δηλαδή την παρουσία και τον επί τόπου έλεγχο των μηχανοδηγών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Κατά την έναρξη του ελέγχου - επιθεώρηση  παραβρέθηκαν επιτόπου η Πρόεδρος κ.Τσιαπαρίκου και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεωργόπουλος της ΡΑΣ καθώς και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ασφάλειας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη μιας εποχής με συστηματικότερους, περισσότερους και σε βάθος ελέγχους του τρόπου μηχανοδήγησης, που θα συμβάλει στην αύξηση του βαθμού ασφαλείας και θα μειώσει στο ελάχιστο τα ατυχήματα. 
Άλλωστε σήμερα με τις συνεχόμενες αλλαγές που έχουν επέλθει στην αγορά του σιδηροδρόμου επιβάλετε μεγαλύτερη ζέση στα θέματα της ασφάλειας τόσο από τον διαχειριστή ΟΣΕ όσο και από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων ΡΑΣ και τις εταιρείες παλαιές και νέες και αυτό πρέπει να είναι ένας στόχος όλων ο οποίος θα πρέπει να επιτευχθεί άμεσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου