Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

IX εισέβαλε στην σιδηροδρομική γραμμή στην διάβαση Σεπολίων


Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία το μεσημέρι στην Αθήνα αφού Ι.Χ. βρέθηκε στην σιδηροδρομική γραμμή αφού η οδηγός προσπάθησε να αποφύγει άλλο Ι.Χ. που ερχόταν κυριολεκτικά στην λωρίδα της απο την απέναντι πλευρά!
Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι στην διάβαση,το πρόβλημα
δημιουργείται εξαιτίας των παρκαρισμένων Ι.Χ. πέριξ αυτής (εικόνα παρακάτω) καθημερινά,που κλείνουν τις λωρίδες κυκλοφορίας δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των οδηγών και των συναδέλφων.


Παρότι η τροχαία έχει κληθεί πολλές φορές στο σημείο (το οποίο είναι κοντά στην έξοδο του Σταθμού Αθηνών) δεν ανταποκρίνεται και έχουμε καθημερινά προβλήματα.

Η εικόνα για την κατάταση δίπλα στην διάβαση τα λέει όλα.

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να ευαισθητοποιηθούν και σύντομα να δώσουν λύση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου