Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Προς επίλυση το θέμα με την πληρωμή κανονικών αδειών (2017)

Μετά την επιστολή του Σωματείου μας και συμφωνα με πληροφορίες έπειτα απο συνενόηση με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ φαίνεται πως θα επιλυθεί το θέμα που είχε προκύψει
με τους 3 συνταξιούχους που βρέθηκαν με υπόλοιπα κανονικής άδειας 2017 μετά την συνταξιοδότηση τους καθώς και τους συναδέλφους που είχαν καταθέσει την απαραίτητη αίτηση για το 2017 και δεν είχαν πληρωθεί οι μέρες.
Το Σωματείο βρίσκεται σε επικοινωνία με συνάδελφο που συνταξιοδοτήθηκε και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς την κατεύθυνση της επίλυσης του θέματος.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση απο το στέκι, αύριο.
Παράλληλα θα σταλεί το εξώδικο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ -μετά την ομόφωνη απόφαση του Σωματείου- για τις κανονικές άδειες του 2018 που ανεστάλησαν πρόσφατα.

Όταν ολοκληρωθούν τα πάντα, θα ειπωθούν και αλήθειες (για το 2017) με ονοματεπώνυμα.
Γιατί είναι καιρός να μάθουν οι συνάδελφοι για τον ρόλο τουλάχιστο 1 κορυφαίου συνδικαλιστή για δεκαετίες και πλέον ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου