Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Συμμετοχή της ΕΡΓΟΣΕ σε επιστημονικό σεμινάριο

Η ΕΡΓΟΣΕ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι συμμετείχε σε Επιστημονικό Σεμινάριο που διοργάνωσαν η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα:
«ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΗΣ«, το οποίο απευθυνόταν σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, αλλά και ενδιαφερόμενους φοιτητές άλλων Τμημάτων. 

Το Σεμινάριο το οποίο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την 5η Δεκεμβρίου 2018, ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο και συνετέλεσε στην επιδιωκόμενη καλύτερη «επικοινωνία» του Ακαδημαϊκού κόσμου με το επιστημονικό – τεχνικό – επιχειρησιακό δυναμικό της χώρας μας.

Η ΕΡΓΟΣΕ εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια Μελετών της εταιρίας Κα Αικατερίνη Σπυροπούλου και τον Διευθυντή Έργων κ. Δημήτρη Τσοτσορό, καθώς και από του Προϊσταμένους και επιβλέποντες επιχειρησιακών μονάδων  κκ Νικόλαο Ντάσιο και Αθανάσιο Τσαπικούνη.

Η εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, τόσο για την κατανόηση των πραγματικών συνθηκών κατασκευής μεγάλων έργων στην Ελλάδα  όσο και για την προβολή του μεγάλου έργου που έχει αναλάβει και εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο.

Η ΕΡΓΟΣΕ θεωρεί ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και δεσμεύεται να βοηθήσει περαιτέρω την Πανεπιστημιακή κοινότητα σε ανάλογες δράσεις.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή του Σεμιναρίου η οποία απαρτίζεται από τους καθηγητές:

Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Πρόεδρο
Αικατερίνη Παπανικολάου, μέλος
Ανδρέα Λαγγούση, μέλος
και όλα τα μέλη της Γραμματείας
Χωρίς τις προσπάθειες τους, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη του επιστημονικού δυναμικού του Πανεπιστημίου, και ακόμη πιο  πολύ ευχαριστούμε τους φοιτητές και μελλοντικούς επιστήμονες οι οποίοι κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο και με την συμμετοχή τους και τις ερωτήσεις τους έδειξαν ότι η χώρα μας έχει πολλά να προσδοκά από τις γνώσεις τους.


www.ergose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου