Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

To Σωματείο μας, δίπλα σε όλους τους μηχανοδηγούς

Την ώρα που ο γραφικός τουρίστας ,συνεχίζει την επανάσταση του πληκτρολογίου (στο ΣΕΠΕ πότε θα πάει;), οι συνδικαλιστές  του Σωματείου των μηχανοδηγών, απέδειξαν το γιατί η ΠΕΠΕ είναι το πλέον ενεργό και οργανωμένο Πρωτοβάθμιο Σωματείο. Τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα αλλά και την
Δράμα  και άλλα περιφερειακά μηχανοστάσια, συνδικαλιστές της ΠΕΠΕ βοήθησαν όσους συναδέλφους επιθυμούσαν, να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά για την μετατροπή σε Ευρωπαική άδεια μηχανοδηγού αξιοποιώντας τα γραφεία της ΠΕΠΕ ανά την χώρα και τον εξοπλισμό του Σωματείου.

Mηχανοστάσιο Πάτρας
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων και για άλλη μια φορά το Σωματείο των μηχανοδηγών ήταν δίπλα στους συναδέλφους, σε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους.
Την ίδια ώρα που ο  γραφικός τουρίστας, αφού συμπλήρωσε την αίτηση του γιατί γνωρίζει το εκπρόθεσμο της διαδικασίας, παρέδιδε μαθήματα επαναστατικής ρητορικής κάποιοι άλλοι ήταν δίπλα στους συναδέλφους.
Στους τουρίστες αξίζει πλέον η απαξία.
Άλλωστε είναι αδύνατο να καταλάβει κάποιος, κάτι που δεν θέλει να καταλάβει,  γιατί η εμπάθεια τον εμποδίζει να αντιληφθεί τα προφανή και τον κάνει να διαβάζει ότι νομίζει στο άρρωστο μυαλό του.

Το Σωματείο μας συνεχίζει ΔΙΠΛΑ σε όλους τους συναδέλφους την καθημερινή του προσπάθεια για την επίλυση ΟΛΩΝ των προβλημάτων τους.
Μετά την υπογραφή της ΣΣΕ, σειρά έχει η αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας, μέχρι την ολοκλήρωση της πιστοποίησης των 68 νέων μηχανοδηγών και των επόμενων προσλήψεων.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, μια καλή χρονιά με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειες τους με ασφαλή ταξίδια.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου