Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ευελπιστεί η ΓΑΙΑΟΣΕ να προκηρύξει το διαγωνισμό για το εμπορευματικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ευελπιστεί η ΓΑΙΑΟΣΕ να προκηρύξει το διαγωνισμό για το εμπορευματικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης.Μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ, του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και τοπικών φορέων θα υπάρξουν,
το επόμενο διάστημα, συνεχείς διαβουλεύσεις, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο χαρακτήρας του εμπορευματικού κέντρου.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ προωθεί την κατασκευή ενός εμπορευματικού κέντρου, σε ακίνητο 500.000 τ.μ. του δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ κατέχει όμορη έκταση περίπου 350.000 τ.μ.

Το ακίνητο έχει δυνατότητα δόμησης περίπου 300.000 τ.μ., με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ.

Το εν λόγω έργο απαιτεί συνολική ωρίμανση, καθώς και συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Το εν λόγω εμπορευματικό ίσως είναι πολλαπλού χαρακτήρα: Θα μπορεί να φιλοξενεί κοντέινερς, αγροτικά προϊόντα, αλλά και ψυκτικούς θαλάμους για χώρους συντήρησης τροφίμων.

Όπως είναι φυσικό, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία του προσεχούς διαγωνισμού για την υπο-παραχώρηση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα προκηρυχθεί από το ΤΑΙΠΕΔ.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου