Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Θέμα για την ενοικίαση των αποθηκών Κ1-Κ2 από τον ΟΣΕ;

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την λήψη απόφασης επι της διαδικασίας ενοικιάσεως μισθωμάτων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Πρόκειται ασφαλώς για μια συνεδρίαση που το αποτέλεσμα της ενδιαφέρει άμεσα
τον σιδηροδρομικό κόσμο ενώ θυμίζουμε ότι οι ενοικιάσεις μισθωμάτων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προβλέπονταν στην σύμβαση εξαγοράς της από την Ferrovie Dello Stato και τυχόν αλλαγή σε όρους των συμβάσεων θα προκαλέσουν σειρά εξελίξεων .

Σύμφωνα με πληροφορίες , αλλά ακούγοντας και την συνέντευξη του κ.Κακουλακη στον Alpha 98.9 fm, φαίνεται πως έχει ανακύψει ζήτημα με την ολοκλήρωση των συμβάσεων για την ενοικίαση των μισθωμάτων αυτών (13 ακίνητα στα οποία περιλαμβάνονται κ οι αποθήκες κ1 & κ2 στο Θριασσιο).

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου