Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Χ. Κούκη , υποψηφίου εκπροσώπου εργαζομένων στην ΣΤΑ.ΣΥ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, 
η μεγάλη σας συμμετοχή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας, αναδεικνύουν υπευθυνότητα, μέσω της ενεργούς συμμετοχής
από μέρους σας σε μια κορυφαία διαδικασία. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν με την ψήφο τους. Όμως ο αγώνας μας δεν τελείωσε εδώ. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, διεξάγονται οι επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων. 
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, 
Αποτελούν ιερή και απαραβίαστη δέσμευση για εμένα:
 • η διαρκή ενημέρωση των εργαζόμενων επί των θεμάτων και των αποφάσεων που θα λαμβάνονται στις συνεδριάσεις του ΔΣ.
 • η εκπροσώπηση με ενέργειες και παρεμβάσεις που αρμόζουν στις σύγχρονες συνθήκες και όχι με τακτικές των οποίων τις συνέπειες πληρώνουμε μέχρι και σήμερα. 
Κλείνοντας, είμαι σίγουρος ότι η ψήφος σας θα είναι υπεύθυνα σωστή. 
Θα είναι ψήφος κατά συνείδηση, με βάση την εμπειρία και τη γνώση σας από όλα αυτά τα χρόνια. Ψηφίζουμε μαζικά, δίνοντας ηχηρό μήνυμα συμμετοχής, ολοκληρώνοντας τον αγώνα που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν μία εβδομάδα. 

Χρήστος Κούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου