Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Ενημέρωση για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, βάση της νέας ΣΣΕ

Mε εγκύκλιο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (10 Δεκεμβρίου) προς τα μηχανοστάσια γίνεται γνωστό ότι όσοι εκ των εργαζομένων
θέλουν να εγγράψουν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέλη των οικογενειών τους, θα πρέπει να απευθυνθούν στις διοικητικές υπηρεσίες (γραφείο 711).
Το κόστος ανέρχεται στα 15 Ευρώ μηνιαίως για 1 προστατευόμενο μέλος ή στα 30 Ευρώ για 2 ή  και περισσότερα προστατευόμενα μέλη και η παρακράτηση θα γίνεται μέσω της μισθοδοσίας.
Όσοι εργαζόμενοι ήταν ήδη ασφαλισμένοι δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν καμία αίτηση.


Σημειώνουμε ότι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι έχουν ενταχθεί στο ασφαλιστήριο μετά την υπογραφή της νέας διετούς ΣΣΕ
Για τους εργαζόμενους που δεν είχαν ασφαλιστεί θα πρέπει να συμπληρωθεί αίτηση για τους δικαιούχους για την περίπτωση αποζημιώσεων κτλπ

Τις επόμενες μέρες θα διανεμηθεί στους συναδέλφους  και το έντυπο με τις καλύψεις που περιλαμβάνει το ασφαλιστήριο

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου