Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η "ντροπή" της πολιτικής ζωής του τόπου - Πλήρης ταύτιση της ΝΔ με την ακροδεξιά και τους νεοναζί



Είναι ίσως απο τις σπάνιες φορές που οι νεοφιλελεύθεροι ταλιμπάν αυτού του τόπου, αυτοί που φτωχοποίησαν την Ελληνική Κοινωνία με τα μνημόνια των μισθολογικών μειώσεων του 50%, την
κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, την εξαύλωση των αποθεματικών των Ταμείων μας και του εφάπαξ με το PSI και την επιβολή της άγριας καταστολής σε όλες τις μορφές της κοινωνικής ζωής της χώρας, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο πρώην Πρωθυπουργός που μείωσε τις συντάξεις δεκάδες φορές, δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα σε αυτές με την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης επί των ημερών του, δεν έχει ακόμα ξεχάσει τον Άρη, ενώ η προφανής ταύτιση του με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής δείχνουν το που θέλουν να πάνε την χώρα όσοι δήθεν σήμερα επικαλούνται "ότι προσπαθούν να ενώσουν τον Ελληνικό Λαό".
Πρωτοφανή πράγματα στην πολιτική ζωή του τόπου, που μας γυρίζουν πίσω στην δεκαετία του 1960 (και πιο παλιά ) αναβιώνοντας το εμφυλιοπολεμικό κλίμα της περιόδου.
Η πλήρης ταύτιση δηλώσεων Έλληνα πρώην Πρωθυπουργού με απόψεις της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για την πολιτική ζωή του τόπου.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. Εξυπνακισμός και ψευτομαγκιά. Είναι τόσο ξιπασμένος που θεωρεί τον εαυτό του μέγιστο, ενώ δεν ξέρει βασικά πράγματα. Παριστάνει τον άνθρωπο του λαού, αλλά τη σύνθεση των Κατσαρού-Βίρβου, την απέδωσε στον Θεοδωράκη: «Γιατί, και ο Μίκης το έχει κάνει τραγούδι: "Λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα"!». Στο μυαλό του και στα μυαλά των ομοίων του, ότι λαϊκό τραγούδι γράφτηκε, το έγραψε ο Μίκης που ανένηψε και πήγε προς τη "σωστή" πλευρά. Πιστεύει ότι οι εργαζόμενοι κοιμούνται και ξυπνάνε με το όνειρο της επανάληψης της άθλιας περιόδου που μας κάθισε στο σβέρκο και φερόταν σαν απόλυτος μονάρχης; Ο Πολιτικός που ότι έκανε, το έκανε με αναίδεια και περιφρόνηση προς την εργατική τάξη. Τάξη που αυτός και οι όμοιοί του απλά ανέχονται να υπάρχει, αλλά να μη μας καβαλήσει κι όλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή