Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Για 2η θητεία πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων o Gianluigi Castelli της FSΙ


Το «τιμόνι» της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων (Union Internationale des Chemins de fer-UIC) αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχή θητεία ο Gianluigi Castelli, πρόεδρος της ιταλικής Ferrovie dello Stato Italiane, μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Υπενθυμίζεται ότι, προκάτοχος της θέσης αυτής ήταν ο Renato Mazzoncini, πρώην διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού ομίλου, ο οποίος τον Ιούλιο 2018 παύθηκε από τα καθήκοντά του στην FSI.
Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης της UIC, που έγινε στο Παρίσι, συμφωνήθηκε ομόφωνα η συνέχιση της προεδρίας του Castelli στην Ένωση για τη διετία 2019-2020.
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεσμεύεται «για την ψηφιοποίηση του κλάδου των σιδηροδρόμων παγκοσμίως».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της αποδοτικότητας ολόκληρης της σιδηροδρομικής βιομηχανίας. Από το κομμάτι του mobility έως τις εμπορευματικές μεταφορές, την αυτοματοποίηση και τη ρομποτική».

Καταλήγοντας, ο Castelli τονίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του «η UIC θα ενισχύσει την παρουσία της σε όλο τον κόσμο για να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Είναι τιμή μου να επανεκλέγομαι ως πρόεδρος της UIC και θα συνεχίσω να εργάζομαι για ιταλικούς και διεθνείς σιδηρόδρομους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η UIC είναι διεθνής οργανισμός, ο οποίος συγκεντρώνει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σιδηροδρομικής βιομηχανίας, πάνω από 200 εταιρείες σε περισσότερες από 100 χώρες.

Αποστολή της είναι να προωθήσει τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρόκληση της κινητικότητας και βιωσιμότητας.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου