Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Στις 16 Απριλίου ξεκινούν τα πρώτα COVID-Free τρένα απο την FS

 Τα τρένα θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Ρώμη-Μιλάνο και αντίστροφα, και οι επιβάτες θα μπορούν να επιβιβαστούν σε αυτά μόνο αν είναι αρνητικοί στον Covid-19, ενώ θα εξακολουθούν σε  αυτά να ισχύουν οι περιορισμοί στον αριθμό επιβατών (όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα).  Στόχος της FS  είναι να επεκταθεί η υπηρεσία και σε άλλους προορισμούς 

Όσοι θέλουν να επιβιβαστούν στο τρένο αυτό θα πρέπει να παρουσιάζουν  πιστοποίηση για αρνητικό τεστ για τον Covid, τεστ που θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48 ώρες πριν το ταξίδι. 

Επίσης το τεστ μπορεί να πραγματοποιηθεί και στους σταθμούς, 150 λεπτά πριν την αναχώρηση του συρμού. Αν το τεστ βγεί θετικό τότε το κόμιστρο επιστρέφεται στο ακέραιο στον επιβάτη.

Σημειώνεται ότι όλο το προσωπικό της αμαξοστοιχίας έχει επίσης πραγματοποιήσει τεστ για τον Covid.

Πρώτα η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού 

Απολύμανση αμαξοστοιχιών , τζελ απολύμανσης χεριών . Η FS Italiane Group συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τους ταξιδιώτες. 

Η Trenitalia ήταν επίσης η πρώτη σιδηροδρομική εταιρεία στον κόσμο που έλαβε, από την εταιρεία RINA, την πιστοποίηση Biosafety Trust, η οποία πιστοποιεί τα συστήματα διαχείρισης για την πρόληψη και τον μετριασμό της εξάπλωσης λοιμώξεων. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου