Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Block train της Maersk μετέφερε εξοπλισμό από την Κίνα προς την Πολωνία, εξοικονομώντας συνολικά 33 ημέρες

Μέσα σε μόλις 10 ημέρες, έναντι 43 που εκτελούνταν μέχρι πρότινος, η Maersk μετέφερε το πρώτο block train με εξοπλισμό της Amica από την Κίνα στα σύνορα της Πολωνίας.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη -www.metaforespress.gr

Αναλυτικότερα, στις 27 Φεβρουαρίου, το block train της A.P. Moller – Maersk αναχώρησε από τους σταθμούς Xian και Hefei στην Κίνα για τον intermodal τερματικό σταθμό στο Małaszewicze, στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας, μεταφέροντας εξαρτήματα παραγωγής για λογαριασμό της Amica, τον μεγαλύτερο πολωνικό κατασκευαστή οικιακών συσκευών.

«Με το block train, έχουμε μια λύση που είναι γρήγορη, αποτελεσματική, με σταθερό χρονοδιάγραμμα, διαφανής και με (συγκριτικά) μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο», δήλωσε ο Dawid Kujaczyński, Purchasing & Operations Manager στην Amica.

Το 45άρι εμπορευματοκιβώτιο έφτασε στο Małaszewicze της Πολωνίας στις 8 Μαρτίου 2021, δηλ. 10 ημέρες μετά την αναχώρησή του από το Hefei της Κίνας, εξοικονομώντας ουσιαστικά 33 ημέρες.

«Ο σιδηρόδρομος αυξάνει την ευελιξία της εφοδιαστικής αλυσίδας για τους πελάτες μας, προσφέροντας έναν αξιόπιστο και επεκτάσιμο τρόπο μεταφοράς. Αυτό το πρώτο block train για την Amica δείχνει ότι όχι μόνο επιτυγχάνει αξιόπιστους χρόνους παράδοσης, αλλά και παρέχει στους πελάτες βελτιωμένο cargo visibility μέσω παρακολούθησης από GPS», δήλωσε η Justyna Barycza, Customer Experience Manager and Poland Country Representative στη Maersk.

Να σημειωθεί ότι, η Amica είναι ο μεγαλύτερος -εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Βαρσοβίας- κατασκευαστής οικιακών συσκευών στην Πολωνία Η εταιρεία σημειώνει άνω του 70% των ενοποιημένων εσόδων χάρη στις πωλήσεις σε περισσότερες από 60 ξένες αγορές.

Να σημειωθεί ότι, «οι σιδηροδρομικές μεταφορές από την Κίνα αυξήθηκαν σημαντικά τη διετία 2020 – 2021, καθώς αρκετές εταιρείες αναγνώρισαν ότι είναι σημαντικά λιγότερο δαπανηρές έναντι των αεροπορικών μεταφορών, ενώ έχουν καταστεί μια αξιόπιστη λύση στην εποχή του COVID», σύμφωνα με την A.P. Moller – Maersk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου