Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Σε τοίχο προσέκρουσε το τρένο- Άκαρπη η συνάντηση Καραμανλή- Πελετίδη


 Για την υπογειοποίηση του τμήματος Ρίο- Κανελλοπούλου Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη για την υπογειοποίηση του τρένου και τη συνέχιση των εργασιών.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού με τη συμμετοχή πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Η τελευταία συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων με τον Κ. Καραμανλή, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020, οπότε και ο Υπουργός έθεσε προς διερεύνηση το θέμα της χρηματοδότησης του έργου στο επίμαχο τμήμα Ρίο-Κανελλοπούλου.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν ήταν το επιθυμητό, καθώς από την πλευρά του Υπουργείου υποστηρίζεται πως το επιπλέον κόστος για την υπογειοποίηση ανέρχεται σε δυσθεώρητα ύψη που δεν μπορούν να καλυφθούν.

www.patratora.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου