Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

TΡΑΙΝΟΣΕ : Χορηγούνται οι διατακτικές βάση της ΣΣΕ , προχωρούν οι επαναπροσλήψεις τεχνιτών


Ολοκληρώνεται η πρώτη δόση χορήγησης των διατακτικών -εφάπαξ οικονομική ενίσχυση- σε όσους συναδέλφους είχαν τακτικές αποδοχές (μεικτά) κάτω των 1000 Ευρώ το έτος 2020 βάση του άρθρου 6 της ΣΣΕ που υπέγραψαν τα 2 Σωματεία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον περασμένο Δεκέμβριο και ισχύει μέχρι το 2022. 

Το ποσό της πρώτης δόσης είναι 200 Ευρώ και η χορήγηση ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και δίνεται επιπλέον των αυξήσεων που δόθηκαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Επίσης όπως συμφωνήθηκε κατά την διαπραγμάτευση της ισχύουσας ΣΣΕ, προχωρούν οι επαναπροσλήψεις τεχνιτών με τις συνεντεύξεις αυτές τις ημέρες να ολοκληρώνονται και για την Νότια Ελλάδα. 

Την ισχύουσα ΣΣΕ διαπραγματεύτηκαν και υπέγραψαν τα 2 Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είχαν υπογράψει και την ΣΣΕ του 2018.

Το επιχειρησιακό Σωματείο (ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) και το Σωματείο των Μηχανοδηγών (ΠΕΠΕ).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου