Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

H ΠΑΣΚ στον σιδηρόδρομο διαβάζει στέκι, να σταματήσει η ηγεσία της να στηρίζει τις πολιτικές Μητσοτάκη

 Η ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών, διαβάζει στέκι της έλξης. 1 ώρα μετά την ανάρτηση μας, στα εταιρικά και προσωπικά  mail πολλών σιδηροδρομικών, εστάλη ανακοίνωση της παράταξης

όπου καταγγέλει τον κ. Χατζηδάκη.

Στην ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚ που δεν μπορεί να ξεχάσει τον πόνο της για τον ΣΥΡΙΖΑ να τους  υπενθυμίσουμε ότι την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ΕΕΣΣΤΥ στο ΤΑΙΠΕΔ τις ενέταξε το ΠΑΣΟΚ ενώ και τις υποχρεωτικές μετατάξεις τις ψήφισε το ΠΑΣΟΚ, όπως και την κατάργηση των ΣΣΕ στον σιδηρόδρομο το 2010.

Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε το 1/3 του σιδηροδρομικού δικτύου το 2010.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ο κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ήταν Υπουργός στην Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012-2015. 

Ας ασχοληθούν λοιπόν με αυτούς που Κυβερνάνε σήμερα και μας θυμίζουν το απόλυτο χτες.

Γιατί αυτούς στηρίζουν 2 χρόνια τώρα. Και αυτό κάνουν και σήμερα με την ανακοίνωση τους. Κρίμα και ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουν το αντίθετο! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου