Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Έτσι μεταφέρονται τα εμπορεύματα με τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα (video)

Ο σιδηρόδρομος, παρά τις όποιες παθογένειές του, με αποκορύφωμα τη μη τήρηση των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων για την ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.


Ο ανταγωνισμός επικεντρώνεται, όχι στις επιβατικές μεταφορές (η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ουσιαστικά η μοναδική εταιρεία, η ΣΤΑΣΥ την ανταγωνίζεται σε ένα μικρό τμήμα του αστικού δικτύου), αλλά στις εμπορευματικές μεταφορές, όπου εκτός από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δραστηριοποιείται η Rail Cargo Logistics Goldair, με την αγορά να αναμένει τις επόμενες κινήσεις της PEARL και της GFR.


H PEARL, η οποία – επί του παρόντος αποτελεί διαμεταφορέα εμπορευμάτων και συνεργάζεται με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ – επιμελήθηκε ένα video, το οποίο δείχνει τη μεταφορά εμπορευμάτων από το λιμένα του Ικονίου προς τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

H ανάπτυξη της PEARL είναι αξιοσημείωτη τα τελευταία χρόνια και σχετίζεται άμεσα με τις επιδόσεις του λιμένα Πειραιά.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κύκλος εργασιών της PEARL ανήλθε, το 2019, στα 38,25 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 60,98% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση (23,76 εκατ. ευρώ).


www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου