Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ο Υπουργός που πανηγυρίζει για τις ΔΕΚΟ που ιδιωτικοποίησε και θέλει να καταργήσει το 8ωρο

 Η αλαζονεία της εξουσίας σε μια μόνο φωτογραφία απο το επίσημο προφίλ του κ.. Χατζηδάκη.

Προκαλώντας, υπενθύμισε σε όλους ποιος ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ και την ΔΕΗ και κερασάκι στην τούρτα είχε τις
συντάξεις που τάχα θα εκδίδονται συντομότερα μετά την...μεταρρύθμιση του να επιστρατεύσει συνταξιούχους για το θέμα αυτό (και αφού απαξίωσε το προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας).

Ο κ. Χατζηδάκης αποτελεί την προσωποποίηση της σημερινής εξουσίας.

Κυνικός απλά και αλλαζόνας διαπράττει Ύβρι. 

Η πολιτική Νέμεσις δεν θα αργήσει για τον Υπουργό που θέλει να καταργήσει και το 8 ώρο όσο και να τον στηρίζουν οι μπλέ συνδικαλιστές με σικέ απεργίες την Τρίτη του Πάσχα..

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Υ.Γ. Αφιερωμένη στους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ στον ΟΣΕ. Αναρωτιόμαστε αν η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα βγάλει ανακοίνωση για αυτήν την φωτογραφία. 

Γιατί κανείς απο εμάς δεν ξεχνά την ευαισθησία της Π.Ο.Σ. για τα πάντα την πενταετία 2015-2019 και την  σιωπή της τα τελευταία 2 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου