Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Επιστολή ΓΣΕΕ για θέματα υγείας και ασφάλειας

Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας  Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε  η ΓΣΕΕ, με την οποία ζητά την άμεση προώθηση κρίσιμων λειτουργικών ρυθμίσεων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και την Επιθεώρηση Εργασίας. 

Συγκεκριμένα με την επιστολή της η Συνομοσπονδία καταθέτει επιπρόσθετες προτάσεις, που πρέπει να ενταχθούν μαζί με τις προτάσεις της  για την ενίσχυση του ρυθμιστικού πλαισίου της τηλεργασίας, στη νομοθετική πρωτοβουλία που ετοιμάζει η Κυβέρνηση . Οι νέες προτάσεις της ΓΣΕΕ, έχουν να κάνουν αυτή τη φορά με τα σημαντικά θέματα της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και της ενίσχυσης του σώματος επιθεώρησης εργασίας.

ΕΔΩ η σχετική επιστολή στον Υπουργό Εργασίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου