Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

To γερμανικό κράτος επιδοτεί την κατασκευή ιδιωτικών εμπορευματικών σιδηροδρομικών γραμμών

Η Γερμανία είναι μια από τις πιο προηγμένες χώρες στον ευρωπαϊκό σιδηρόδρομο. Στην εγχώρια αγορά δραστηριοποιούνται εκατοντάδες εταιρείες, τόσο στον τομέα των επιβατών, όσο και των εμπορευμάτων.

Το γερμανικό κοινοβούλιο συμφώνησε να παράσχει χρηματοδότηση για την κατασκευή νέων, μη ομοσπονδιακών, εμπορευματικών σιδηροδρομικών γραμμών.

Η χρηματοδότηση θα διατίθεται μέσω τροποποιήσεων του υφιστάμενου νόμου για τη χρηματοδότηση του δικτύου σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών (SGFFG).

Η απόφαση χαιρετίστηκε από την Association of German Transport Companies (VDV), η οποία πίεσε προς την κατεύθυνση αυτή.

Τα ομοσπονδιακά κονδύλια ήταν διαθέσιμα για τη συντήρηση υφιστάμενων ιδιωτικών γραμμών από το 2013, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα για νέες κατασκευές.

Ο πρόεδρος της VDV, κ. Ingo Wortmann δήλωσε η VDV είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που οι σιδηρόδρομοι στα λιμάνια είναι και πάλι επιλέξιμοι για τη νέα ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου