Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Επιστροφές τεχνιτών και στην Νότια Ελλάδα

 Συνεχίζονται οι επιστροφές τεχνιτών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συναδέλφων που οι συμβάσεις είχαν λήξει πέρυσι τον Απρίλη ή το καλοκαίρι του 2019. Οι νέες επιστροφές γίνονται  στην Νότια Ελλάδα στα πλαίσια των όσων
όπως είχαν συμφωνηθεί κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της νέας ΣΣΕ μεταξύ των 2 Σωματείων (ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΕΠΕ) και της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Συνολικά πάνω απο 50 συνάδελφοι έχουν επιστρέψει μέχρι σήμερα στην τεχνική βάση. 

Αυτή είναι και η απόδειξη για την έμπρακτη αλληλεγγύη των μηχανοδηγών στους συναδέλφους στην τεχνική βάση, καθώς αυτό ήταν ένα απο τα αιτήματα που προέβαλαν ως προτεραιότητα τα Σωματεία που υπέγραψαν την ισχύουσα Σ.Σ.Ε.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για την επιστροφή ΟΛΩΝ των συναδέλφων μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου