Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Η ισπανική RENFE εκτιμά ότι μπορεί να ανακτήσει το 70% της επιβατικής κίνησης

Τις προβλέψεις για την επιβατική κίνηση του 2021 εξέφρασε ο πρόεδρος της ισπανικής RENFE.Όπως ανέφερε, η κυκλοφορία των επιβατών στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει ανακάμψει στο 50%, σε σχέση με την προ-Covid περίοδο, εκτιμώντας ότι έως τα τέλη του έτους δύναται να ανακτηθεί το 70%.


«Η καμπύλη ανάκαμψης, που οφείλεται στον εμβολιασμό του πληθυσμού, θα επιταχύνει την αύξηση των ταξιδιών», επισήμανε.

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, το 85% των ταξιδιωτών επιβεβαιώνει ότι έχει σταματήσει να ταξιδεύει λόγω αβεβαιότητας σχετικά με την κατάσταση του προορισμού του (lockdown, χρόνος απαγόρευσης κυκλοφορίας και άλλα μέτρα).

To 5% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το τρένο για οικονομικούς λόγους και λιγότερο από το 6% ότι δεν ταξιδεύει λόγω φόβου για τα μέσα μεταφοράς.

Ο πρόεδρος της Renfe ανέφερε ότι, με αυτή την έννοια, όλα τα μέσα μεταφοράς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια στον ταξιδιώτη όσον αφορά στην υγιεινή και την καθαριότητα.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου