Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αντιπαράθεση ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αποθήκες Κ1 και Κ2 στο Θριάσιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αντιπαράθεση μεταξύ ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εκμετάλλευση των αποθηκών Κ1 και Κ2 στο Θριάσιο.

Οι δυο πλευρές ερίζουν για την ιδιοκτησία των αποθηκών και εάν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση, η υπόθεση ενδέχεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστηρίζει ότι οι δυο αποθήκες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας, επικαλούμενη την σύμβαση πώλησης του 2017.

Aπό την άλλη πλευρά, ο ΟΣΕ επικαλείται νόμο του 2018, με τον οποίο κυρώθηκε στη Βουλή η σύμβαση για το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο (Θριάσιο Ι).

Οι αποθήκες Κ1 και Κ2 αφορούν δύο κτίρια, συνολικού εμβαδού 56.000 τ.μ., σε έκταση 139.000 τ.μ., τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπηρεσίες logistics.

Φ. Φωτεινός - Metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου