Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

TΡΑΙΝΟΣΕ : Νέος CEO o Μ. Capotorto

Αναδημοσίευση απο το Grtimes.gr 

Ο    κ. Maurizio Capotorto (φωτογραφία), ήταν  ως τώρα υπεύθυνος θυγατρικών της Trenitalia στο εξωτερικό, ενώ για μια δεκαετία  εργάστηκε ως μηχανοδηγός στην Ferrovie Dello Stato!

Σημειώνεται ότι

στο νέο δ.σ. που θα ανακοινωθεί μετά την ανασύνθεση της διοίκησης της εταιρείας, όλα τα μέλη, όπως πληροφορείται το GRTimes.gr, θα είναι Ιταλοί.

Η αλλαγή στο δ.σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ γίνεται σε μία χρονική περίοδο που έχει πολύ συζητηθεί η εμπλοκή που προέκυψε με τις πιστοποιήσεις των ανακατασκευασμένων τραίνων ETR 470, τραίνα που ανήκουν στην Trenitalia και ανακατασκευάστηκαν (τα δύο από τα πέντε) στην Ιταλία, στο εργοστάσιο της Alstom.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ grtimes.gr  - Άννα Καρολίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου