Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Αδιανόητο περιστατικό στον Προαστιακό Πάτρας

Απίστευτο περιστατικό είχαμε σήμερα στον Προαστιακό Πάτρας καθώς επιβάτης ισχυρίστηκε ότι της ....αντιμίλησε εργαζόμενος, κατέθεσε μήνυση και  ζήτησε να προσαχθεί ο συνάδελφος απο την αστυνομία με την  αυτόφωρη διαδικασία! 

Ο συρμός στάθμευσε για πάνω απο 2 ώρες στον Άγιο Ανδρέα μέχρι να δώσει η εισαγγελέας την εντολή να σχηματιστεί δικογραφία χωρίς να κρατηθεί το προσωπικό.

Είναι πραγματικά αδιανόητο, να σταματάει ο Προαστιακός στην Πάτρα και εκατοντάδες επιβάτες να αναμένουν το τρένο στην αποβάθρα, επειδή μια επιβάτης ....ισχυρίστηκε ότι της αντιμίλησε εργαζόμενος. 

Μόνο στην Ελλάδα αυτά.....


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. εφεδρεία μηχανοδηγός δεν υπήρχε Επίκουρος δεν υπήρχε για να συνεχίσει το δρομολόγιο Αλλά τώρα που ιδιωτικοποιήθηκε ΟΣΕ Πού να βρεθεί εφεδρεία μηχανοδηγός στα δικά μου τα χρόνια υπήρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή