Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για στατικούς ελέγχους

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.

Σε συνέχεια του αιτήματος που προτάθηκε από συναδέλφους του προσωπικού αμαξοστοιχιών και κατόπιν των νέων

προσλήψεων, μια ουσιαστική ενέργεια πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες.
Ο στατικός έλεγχος που γίνεται από συναδέλφους στον σταθμό Κορίνθου, καθώς και σε άλλα σημεία, είναι μια σημαντική βοήθεια σε όλους όσους δραστηριοποιούνται επί των αμαξοστοιχιών.
Επιπλέον, ο έλεγχος προτού εισέλθουν οι επιβάτες στις αποβάθρες, ελαχιστοποιεί την διέλευση ατόμων με παραβατική συμπεριφορά, καθώς και επιβατών οι οποίοι μεταφέρονται παράνομα και αποσκοπεί όχι μόνο στην ελάττωση της εισιτηριοδιαφυγής αλλά και στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών από την εταιρεία μας.
‌Χαιρετίζουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς προάγει στην ασφαλέστερη μετακίνηση των επιβατών διευκολύνοντας την καθημερινότητα των συναδέλφων που εργάζονται στις αμαξοστοιχίες.  
Οι προσπάθειες μας συνεχίζονται για την περαιτέρω ενίσχυση του προσωπικού στις ειδικότητες που υπάρχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου