Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ενότητα : Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 μέλη του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» συναντήθηκαν με το νέο Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο. Στη συνάντηση την «ΕΝΟΤΗΤΑ» εκπροσώπησαν
ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσος Γκιάτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Αγγελάκης και το μέλος του Προεδρείου κ. Σταύρος Σιάνος

Στη συνάντηση αυτή η παράταξή μας ανέλυσε στον Υφυπουργό τις θέσεις της, για το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος σε ένα περιβάλλον που διαρκώς εξελίσσεται, απαιτώντας διαφάνεια ση διαχείριση κρατικών δομών και κυρίως στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που πρέπει να στηρίζεται στην αξιοκρατία, την αξιολόγηση και τον σεβασμό στους πολίτες.

Παράλληλα οι εκπρόσωποί μας ζήτησαν από τον κ. Παπαδόπουλο την επίσπευση των διαδικασιών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στις οδικές συγκοινωνίες (ΟΣΥ) και την άρση αδικίας με τον μη συνυπολογισμό της προϋπηρεσίας των νέων οδηγών.

Ο κ. Υφυπουργός, εν όψει της κατανομής αρμοδιοτήτων, συμφώνησε στην πραγματοποίηση νέας συνάντησης τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματά μας.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ

της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου