Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Ζήτησε τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2021

Κύριε Σύμβουλε,
 Στην ισχύουσα επιχειρησιακή σ.σ.ε. στο άρθρο 50 «Ρήτρα αυτοδίκαιης κατάργησης περιορισμού αυξήσεων τακτικών αποδοχών» προβλέπεται ότι εφόσον τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το έτος 2021 δεν εμφανίζουν ζημίες, θα παύσει από το έτος 2022 το «πάγωμα» των μισθολογικών κλιμακίων και οι προβλεπόμενοι στο άρθρο 2 της σ.σ.ε. μισθολογικοί περιορισμοί. 

Με τον, ιδιαίτερης σπουδαιότητας, όρο αυτό αποτυπώθηκε τόσο η στήριξη των εργαζομένων προς την εταιρία σε περιόδους οικονομικών δυσχερειών, όσο και αντίστροφα η επιβράβευση των εργαζομένων από την εταιρία για τα θετικά οικονομικά αποτελέσματά της. 
Κυρίως, όμως, με τον όρο αυτό επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία μεταξύ μας εμπιστοσύνη. Καθώς διανύουμε ήδη τον 5ο μήνα του έτους πιστεύουμε ότι έχουν πλέον εκδοθεί τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας για το έτος 2021. 
 Παρακαλούμε λοιπόν να έχουμε την επίσημη επιβεβαίωσή σας για τα ανωτέρω οικονομικά στοιχεία προκειμένου στη συνέχεια να δρομολογηθεί η υλοποίηση των προβλέψεων του άρθρου 50 της ισχύουσας επιχειρησιακής σ.σ.ε. 
Πιστεύουμε ότι αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι και την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το σύνολο του προσωπικού η εφαρμογή του ως άνω άρθρου της σ.σ.ε. και παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου