Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Έναρξη δρομολογίων Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα με τα ETR470

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβαθμισμένες, ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων των νέων, σύγχρονων αμαξοστοιχιών ETR470, από την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, που εκτελούν την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, και το αντίστροφο, σε λιγότερο από 4 ώρες.

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και τέσσερα οικονομικής. Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει πάνω από 600 επιβάτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.


Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 07:22 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 09:58, και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 11:20. Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 17:22 το απόγευμα, με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 20:00, και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 21:21.

Αντίστοιχα, το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 07:08, με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 08:25 και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 11:03. Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 17:08 το απόγευμα, με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 18:26, και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 21:04.


Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων αμαξοστοιχιών ETR470, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει έκπτωση 20%, για 20 ημέρες, μέχρι τις 6 Ιουνίου, σε όσους ταξιδιώτες επιλέξουν να ταξιδέψουν με τις αμαξοστοιχίες ETR470, στο ξεκίνημα της νέας εποχής για τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

* η προσφορά ισχύει για ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 3 Ιουνίου.


www.trainose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου