Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ- Ημερήσια Διάταξη

 Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του ΟΣΕ με θέματα της ημερήσιας διάταξης 


  •  Παραχώρηση στους Δήμους Κορίνθου και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων της χρήσης της ζώνης απαλλοτρίωσης της παλαιός μετρικού εύρους σιδ/κής γραμμής του ΟΣΕ Πειραιώς-Αθηνών-Πατρών ( Π-, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου.
  •  Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο| δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Νότιας Ελλάδος».
  •   Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Κεντρικής Ελλάδος».
  • Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Βόρειας Ελλάδας». 
  •  Έγκριση του 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ σε ισοζύγιο ως προς το αρχικό συμβατικό οικονομικό αντικείμενο του έργου: «Αναβάθμιση - επισκευή της υφιστάμενης μετρικής σιδηροδρομικές γραμμής, αποβαθρών και τεχνικών, στο σιδηροδρομικό τμήμα Κατακόλου-Πύργου-Αλφειού-Ολυμπίας, υπό κυκλοφορία» 
  •  Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου