Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Ζητά συνάντηση για τα πτυχία

Επιστολή της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Διεύθυνση Προσωπικού που κοινοποιείται σε ΠΕΠΕ και ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

 Όπως γνωρίζετε στο άρθρο 3 «Επιδόματα Σπουδών» της ισχύουσας επιχειρησιακής σ.σ.ε. και στην παρ. 3 αυτού προβλέφθηκε ότι «Τα μέρη θα συμφωνήσουν από κοινού τα πτυχία που είναι συναφή ανά κατηγορία και ειδικότητα εργαζομένων εντός εξαμήνου από την υπογραφή της παρούσας.». Η ρύθμιση
αυτή ήταν αναγκαία για την διασφάλιση της ορθής εφαρμογής των όρων της σ.σ.ε. σχετικά με τα επιδόματα σπουδών και την αποτροπή διαφωνιών και αντεγκλήσεων.

Δυστυχώς λόγω των έκτακτων συνθηκών που μεσολάβησαν δεν κατέστη δυνατό να τηρηθεί η χρονική πρόβλεψη της εξάμηνης προθεσμίας. Καθώς όμως πλέον ομαλοποιούνται οι συνθήκες της καθημερινής ζωής μπορούμε να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση των διαδικασιών για την υλοποίηση του παραπάνω όρου της σ.σ.ε.

Σας καλούμε λοιπόν σε συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε το ζήτημα της συνάφειας των πτυχίων και να συναποφασίσουμε τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε για την σχετική διαπραγμάτευση και τη σύναψη της προβλεπόμενης στο άρθρο 3 παρ. 3 της ισχύουσας σ.σ.ε συμφωνίας.

Προτείνουμε η συνάντησή μας να πραγματοποιηθεί στις 19/05/2022 και ώρα 11π.μ. ή σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα συμφωνηθεί μεταξύ μας, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου