Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Π.Ε.Σ.ΟΣΕ : H ασυδοσία των ημετέρων του ΟΣΕ, γιγαντώνεται

Τελευταία πράξη στο "θεάρεστο"  έργο της διοίκησης του οργανισμού είναι η ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία η οποία θα παράσχει συμβουλές ........για το πως θα προκηρύξει τον διαγωνισμό ,για τις προσλήψεις την οποία και καταγγέλουμε.

Την ώρα που τα τεχνικά και εργασιακά προβλήματα στους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα συσσωρεύονται. Την ώρα που η έλλειψη προσωπικού ,λίγο πριν το καλοκαίρι, αναγκάζει τους συναδέλφους να εργάζονται σε δύο και τρεις σταθμούς με ακατάστατα ωράρια .Την ώρα που μας ζητάνε για ακόμη μια φορά να βάλουμε πλάτη για να στηρίξουμε τον ΟΣΕ η ασυδοσία των "ημετέρων" γιγαντώνεται.

Το μόνο μέλημα κάποιων είναι η θέση, ο ρόλος και η παρά φύση αύξηση των αποδοχών τους.

Η ΠΕΣΟΣΕ και όλοι οι συνάδελφοι παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον νεότατους σταθμάρχες να αναλαμβάνουν παράνομα θέσεις ευθύνης και εν μια νυκτί να μετατρέπονται σε "συγνωμηνάκηδες"...

Οι σταθμάρχες όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε και με το παραπάνω τον οργανισμό παρόλο που η ανικανότητα ορισμένων οδηγεί σε κλείσιμο σταθμών και σε κατάργηση βαρδιών

Αυτά έχουν τελειώσει. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ...

             

     Ο                                    Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ           ΑΛΕΞΗΣ 

ΜΠΟΥΡΑΣ         ΓΚΑΛΙΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου