Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Όταν βρέχει, τι γίνεται; ...Πέφτει η τάση στο δίκτυο (τι άλλο)

 Συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια λέει ο θυμόσοφος λαός. Συνηθισμένοι και οι μηχανοδηγοί, με την διάλυση της σιδηροδρομικής υποδομής, να οπλίζονται με υπομονή. Γιατί ρωτάει κάποιος. Μα όταν βρέχει στον σιδηρόδρομο το δίκτυο ηλεκτροκίνησης συνήθως
καταρρέει. Έτσι έχει συμβεί και σήμερα αφού το δίκτυο δεν έχει τάση μετά την Ραψάνη στην περιοχή της Λάρισας στην γραμμή ανόδου.  

Αποτέλεσμα. Επιστρατεύονται λεωφορεία για να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες που ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη. 

Συγκοινωνίες  Μητσοτάκη - Καραμανλή. Εγγύηση. 

Μην βρέχει όμως..... 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Σήμερα το Σωματείο των Μηχανοδηγών ΔΙΕΣΥΡΕ τους μαθητευόμενους μάγους με τρισέλιδη επιστολή του. Χρειάστηκε απλά μια βροχή για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ η Π.Ε.Π.Ε. σε όσα έγραψε.

Υ.Γ. 2 Ξέρουμε, ξέρουμε.  Ορισμένοι "συνάδελφοι" μας έχουν "γράψει" σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος τους, επειδή αναφέρουμε τα κακώς κείμενα. Ας το πούν αυτό σήμερα στους επιβάτες που ταλαιπωρούνται. Η ας τους πουν τι πραγματικά συμβαίνει.  Αντέχουν όμως;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου