Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Επιτέλους. Υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή περίφραξης βαρέως τύπου στο Πυρί Θήβας

 
Όπως πληροφορηθήκαμε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ   στις 11 Αυγούστου εγκρίθηκε η
κατασκευή περίφραξης βαρέως τύπου στην γραμμή ανόδου στην θέση Πυρί Θήβας. 

Για το ζήτημα αυτό το Σωματείο των Μηχανοδηγών είχε κάνει καταγγελία στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, βάζοντας το  ψηλά στην ατζέντα  στις συζητήσεις με την Διοίκηση του ΟΣΕ (μαζί με το θέμα της περίφραξης σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν καταυλισμοί Ρομά, στο    Ζευγολατιό, τον Ασπρόπυργο, την Λάρισα, την γραμμή προς Βόλο κτλπ). καθώς στην περιοχή υπήρχαν επανειλλημένα συμβάντα τόσο με πεζούς όσο και με βανδαλισμούς του τροχαίου υλικού. 

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη καθώς η Διοίκηση του ΟΣΕ υλοποιεί μια δέσμευση της στους μηχανοδηγούς. 

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια στα υπόλοιπα σημεία που έχει υποδείξει η Π.Ε.Π.Ε. που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και την κατάσταση στην σιδηροδρομική υποδομή αλλά και το τροχαίο υλικό.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου