Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

«Συμπτύξετε παντογράφο» - περάστε τα κόκκινα

Η φωτό από το χτεσινό χάος στον Προαστιακό Αθήνας.
 Η νέα εντολή που δίνεται στους μηχανοδηγούς τις τελευταίες ώρες αφορά την σύμπτυξη των παντογράφων των μηχανών σε συγκεκριμένα χιλιομετρικά σημεία λόγω
της κατάστασης της υποδομής. 

Επίσης απαράδεκτη είναι & η κατάσταση στην -δήθεν- «τηλεδιοικουμενη» περιοχή Δομοκού - Τιθορέας αφού καθημερινά δίνονται εντολές στους μηχανοδηγούς να υπερβούν κόκκινα φωτοσήματα. 

Τέλος θλιβερά τα όσα έγιναν χτες στον Προαστιακό Αθήνας όταν τρένα εγκλωβίζονταν στην Κόρινθο επειδή δεν μπορούσαν να «γυρίσουν τα κλειδιά» του σταθμού μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Κιάτο. 

Το προκλητικό είναι ότι σύμφωνα με τον δι διαχειριστή  υποδομής στην Κόρινθο όχι μόνο λειτουργεί ο σταθμός (χωρίς να υπάρχει καν κλειδούχος) αλλά λειτουργεί και η τηλεδιοικηση !!!!!

Σε λίγο θα μας πείσουν ότι λειτουργεί & το ETCS και δεν το χρησιμοποιούμε επίτηδες . 

Γιατί για την σημερινή Κυβέρνηση & όλους τους υφιστάμενους αλλά και υποστηρικτές της , σημασία έχει η επικοινωνία, όχι η ουσία. 

Ο σιδηρόδρομος κυριολεκτικά διαλύεται τα τελευταία 3 χρόνια & το μόνο που έχει απομείνει είναι οι εξαγγελίες και ο …. Προαστιακός Σερρών. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου