Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Νέα Προβοκάτσια από το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Εμφανής πανικός

Μονταζιέρα απο ένα Σωματείο που πλέον θυμίζει
κομματικό παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθώντας και τις μεθόδους παραπληροφόρησης!

Η κατρακύλα  δεν έχει τέλος για το  "Σωματείο ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ» καθώς    προχώρησε σε  χοντρή προβοκάτσια περικόπτοντας την δήλωση του Τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά για τα προβλήματα που προκάλεσε η χτεσινή βροχή στην Βόρεια Ελλάδα και παρουσιάζοντας την τοποθέτηση του, ως «επίθεση» στο λευκό βέλος! 

Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αφαίρεσε από την δήλωση την αρχική τοποθέτηση του Νίκου Παππά που έγραφε ότι "Η κεντρική σιδηροδρομική γραμμή της χώρας έμεινε (και πάλι) από ρεύμα".

Έκοψε δηλαδή την ουσία της δήλωσης που αφορούσε την ελλιπή συντήρηση του δικτύου και κράτησε μόνο το 2ο σκέλος της "Το Λευκό Βέλος ξέμεινε (και πάλι) στα μισά της διαδρομής", υπογραμμίζοντας το. 

Ιδού η προβοκάτσια του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου φαίνεται η απόκρυψη της δήλωσης



Ιδού και ΟΛΟΚΛΗΡΗ  η δήλωση του κ. Παππά 


Η κεντρική σιδηροδρομική γραμμή της χώρας έμεινε (και πάλι) από ρεύμα.
Το Λευκό Βέλος ξέμεινε (και πάλι) στα μισά της διαδρομής.
Η βροχή εξέθεσε (και πάλι) την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Ο Κ. Καραμανλής και ο ΟΣΕ οφείλουν εξηγήσεις. Η κατάρρευση της υποδομής είναι πρωτόγνωρη και πασιφανής.
(βίντεο: Kostas Vaxevanis)

          ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :     Σε πανικό η Νέα Δημοκρατία και η ΔΑΚΕ 

Η προβοκάτσια αυτή, όταν γίνεται απο ένα εργατικό Σωματείο καταδεικνύει 2 κυρίαρχα ζητήματα.
Ότι οι εκπρόσωποι του ΣΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχουν κανένα σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και πλέον καμία ηθική αναστολή.
Δεν έχουν περάσει  παρά μερικές μέρες, από τότε που  αυτοί που σήμερα καταγγέλλουν τον Νίκο Παππά, στήνοντας σε βάρος του μια πραγματική προβοκάτσια για να παραπληροφορήσουν τους εργαζόμενους, κατήγγειλαν την Hellenic Train ακόμα και για πλιάτσικο σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Λαού. 
Αναρωτιόμαστε πραγματικά, αυτό είναι εργατικό Σωματείο ή πλέον είναι παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκει άλλοθι στην ύπαρξη της παράταξης του ΠΑΜΕ στον χώρο του. 
Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι η επίμαχη  ανακοίνωση του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ "κόπηκε" απο το blog της Ομοσπονδίας , αφού δεν υπογραφόταν απο τον Γενικό του Γραμματέα  αλλά και  το ότι η ΔΕΣΚ έβγαλε ανακοίνωση 2 μέρες μετά κρατώντας σαφείς αποστάσεις απο αυτή. 

2 συμπεράσματα 
  • Η διάλυση που επικρατεί εντός του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι φανερή μετά και την δικαίωση των 2 Σωματείων (ΠΕΠ-ΠΕΠΕ)  που  υπέγραψαν την επιχειρησιακή ΣΣΕ στην Hellenic Train και έτσι τους επόμενους μήνες οι εργαζόμενοι θα λάβουν ΝΕΕΣ σημαντικές αυξήσεις. 
  • Η ΔΑΚΕ όπως και η Νέα Δημοκρατία, βρίσκονται σε πρωτοφανή πανικό μετά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που κλονίζει την πολιτική ζωή του τόπου αλλά και το κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά απομειώνοντας το εισόδημα των εργαζομένων. Οι μπλέ συνδικαλιστές που ορέγονταν 8ετία Μητσοτάκη, βλέπουν ότι το ενδεχόμενο αυτό αποτελεί όνειρο απατηλό και έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, βλέποντας και την διάλυση στον σιδηρόδρομο που ιστορικά δεν έχει ξαναζήσει τέτοια χάλια. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Σύντομα θα καταλάβουν όλοι ποιος στηρίζει τον σιδηρόδρομο. Ας μην ξεχνάνε ορισμένοι ότι 3 χρόνια τώρα βουλευτής ή Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει ανέβει σε τρένο ενώ ο κύριος Καραμανλής μιλάει μόνο για εξαγγελίες. Το θεωρούν μάλλον "μπανάλ" και ως μέσο για ρουσφέτια κομματικά. Και αυτά,  σύντομα τελειώνουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου