Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Hellenic Train ¨Παροχή έκπτωσης 50% στη μετακίνηση των αναπληρωτών και νεοδιόριστων καθηγητών και δασκάλων

 H Hellenic Train ενημερώνει ότι, παρέχεται έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς (καθηγητές και δασκάλους), οι οποίοι θα μετακινηθούν έως τις 30.09.2022 από τον τόπο κατοικίας τους στον τόπο διορισμού τους.

Η έκπτωση θα χορηγείται με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν τα παραπάνω έγγραφα και κατά τον έλεγχο επί της αμαξοστοιχίας από το αρμόδιο προσωπικό της Hellenic Train A.E.

Η έκπτωση 50% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων Β΄ θέσης, από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων, μέσω της ιστοσελίδας της Hellenic Train ή μέσω της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων).

Η παροχή της έκπτωσης δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση που πιθανόν να δικαιούται ο επιβάτης (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ.).

Επίσης, από την παροχή της εν λόγω έκπτωσης εξαιρούνται οι αμαξοστοιχίες ICE (ETR) στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στην περίπτωση όπου ο τόπος κατοικίας δεν έχει άμεση σύνδεση, με τις αμαξοστοιχίες ή τα λεωφορεία της Hellenic Train με τον τόπο διορισμού, θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους η έκπτωση του 50% για τη μετάβασή τους έως τον κοντινότερο προορισμό με τον τόπο διορισμού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου