Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Συμπεριφορές που γυρνούν στο ξεχασμένο χτες , ξαναεμφανίστηκαν σε χώρους εργασίας.

 
Συμπεριφορές απο περιόδους που θέλουμε να ξεχάσουμε και απο  συνδικαλιστές που δεν τιμούν το κίνημα και τον ρόλο τους έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευταίες μέρες, καθώς κάποιοι φρόντισαν να δείξουν ότι η έπαρση και η αλαζονεία δεν κρύβονται, αλλά μεταλαμπαδεύονται δυστυχώς κάνοντας κάποιους να χάσουν το μέτρο. Πως αλλιώς να εξηγηθεί η ευθεία απειλή
"θα σου κόψω το κεφάλι" που ειπώθηκε  απο συνδικαλιστή και είχε αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία στον χώρο εργασίας (απο εργαζόμενο) σε μεγάλη ΔΕΚΟ των μεταφορών. 

Τα όσα έγιναν έχουν σηκώσει μεγάλη κουβέντα μεταξύ των συναδέλφων στην  Βόρεια Ελλάδα και έφτασαν και στο στέκι της έλξης.

Ορισμένοι οφείλουν να είναι προσεκτικοί γιατί η έπαρση είναι κακός σύμβουλος ενώ η αλαζονεία της εξουσίας μπορεί να προκαλεί μέθη, επιφέρει όμως κάποια στιγμή πτώση στην πραγματικότητα, που είναι πάντα απότομη.

Καταγράφουμε και αυτό το περιστατικό στα δυσάρεστα της τελευταίας περιόδου και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου