Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Η ... σύνδεση με Πάτρα και τα ψέματα της πλέον αντισιδηροδρομικής Κυβέρνησης

 Την επιπλέον ενίσχυση της γραμμής Κιάτο - Πάτρα - Κιάτο με ...λεωφορεία ανακοίνωσε χτες η Hellenic Train για το Πατρινό Καρναβάλι. Για ακόμα μια φορά αποδείχτηκαν έτσι τα ΨΕΜΜΑΤΑ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον σιδηρόδρομο. 4 χρόνια πέρασαν και καμία απολύτως ενέργεια δεν έγινε για να
προχωρήσει η σιδηροδρομική σύνδεση της Αθήνας με την Πάτρα, ενώ το έργο για την  ηλεκτροκίνηση απο Κιάτο προς Αίγιο δεν έχει ακόμα ξεκινήσει παρότι η γραμμή έχει ολοκληρωθεί  απο τον Απρίλη του 2019 και η εμπορική χρήση έχει ξεκινήσει απο το 2020.

Αυτό που έγινε επί των ημερών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι ότι η Κομισιόν ακύρωσε τις φαραωνικές εξαγγελίες για την σύνδεση της Πάτρας με το τρένο που με στόμφο είχαν ανακοινωθεί αντικαθιστώντας το σχέδιο της προηγούμενης Κυβέρνησης. 

Η πλέον αντι-σιδηροδρομική Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και τα αποτελέσματα των πολιτικών της.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου