Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κρίμα: Κατάντια για ένα «Σωματείο» - ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Πραγματική  κατάντια  για ένα σωματείο είναι αυτό που συνέβη από το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την δημοσίευση από τον επίσημο χώρο του  σωματείου ,  ανυπόγραφης θέσης και μάλιστα με ψευδώνυμο,  για τις εξελίξεις στον ΠΜΚ Αττικής και ως απάντηση

στο στέκι της έλξης για τα όσα κατήγγειλε χτες για τις ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ. 

Πρόκειται για τος γνωστές ακροδεξιές  πρακτικές  που όμως  ακολουθεί για πρώτη φορά ένα σωματείο, δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις του. 

Στους  ανυπόγραφους (και μόνο αυτούς)  ». Αντιπροσωπευτικούς ”  συστήνουμε να ενημερώσουν για την πορεία των διαπραγματεύσεων της νέας ΣΣΕ στην Hellenic train γιατί είχαν σηκώσει πολύ σκόνη 2 χρόνια πριν και τώρα βλέπουμε» μεγάλη ησυχία».

Ας μιλήσουν έστω και με …ψευδώνυμο. Γιατί η σκόνη αρχίζει και κάθεται (…).

Άλλωστε ο Γενικός Γραμματεας της ΓΣΕΕ και μέλος του ΣΕΠ το έλεγε ….Τα καλύτερα έρχονται! 

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών στον πολιτιστικό , όταν σε αυτές ψηφίζει το 39% των εγγεγραμμένων , μάλλον οποίοι και αν εκλεγούν δεν έχουν δημοκρατική νομιμοποίηση. 

Που να το καταλάβουν αυτό οι ακροδεξιοί όμως! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου